Terran - logo

Střešní krytina bobrovka – nosnost na metr čtvereční

Betonová střešní krytina typu "bobrovka" má obvykle dobrou nosnost na metr čtvereční oproti jiným druhům krytin. Nosnost betonové střešní krytiny závisí na tloušťce a konstrukci jednotlivých tašek a může se lišit v závislosti na výrobci a modelu konkrétní střešní krytiny. 

Typicky je nosnost betonové bobrovky vyjádřena v kilogramech na metr čtvereční (kg/m2) nebo v kN/m2 (kilonewtonech na metr čtvereční).

Při instalaci betonové střešní krytiny bobrovky je důležité zajistit, že střešní konstrukce (trámy, nosníky) je dostatečně dimenzována pro podporu váhy bobrovky y a dalšího zatížení (například sníh a vítr), aby byla zajištěna stabilita a bezpečnost střechy.

Pro větší bezpečnost a jistotu doporučujeme konzultovat možnosti zatížení střešní krytiny bobrovky s profesionálem na realizaci střech.

Znovu opakujeme, že konkrétní nosnost betonové bobrovky může být různá v závislosti na jejím typu, výrobci a střešní konstrukci. Nicméně, jako hrubý orientační rozsah nosnosti betonové střešní krytiny typu "bobrovka" můžete předpokládat nosnost v rozmezí přibližně 200 kg/m2 až 400 kg/m2. Tento rozsah je pouze orientační a může se lišit v závislosti na konkrétních faktorech.

Pokud máte zájem o informace o nosnosti naší střešní krytiny typu 'bobrovka', věříme, pak tyto údaje najdete v technické specifikaci produktu na našem webu. V případě, že byste však potřebovali další konkrétní informace nebo máte dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Jsme k dispozici, abychom vám poskytli všechny potřebné informace a rady týkající se nejen nosnosti tašek bobrovek.

Více o betonové tašce Rundo Terran se dozvíte zde.

 

Zavřít - ikona
Info - ikona
Zavřít - ikona

Kontaktní formulář

Odesláním souhlasíte se zpracováním údajů.